Peter Peter
The role of a sommelier in fine dining today is strategically on a par with that of the executive chef or chef de cuisine. A professional sommelier also works on the floor of the restaurant and is in direct contact with restaurant patrons. The sommelier has a responsibility to work within the taste preference and budget parameters of the patron.
A sommelier’s role is much broader than working only with the wines, and must encompass all aspects of service, with an enhanced focus on wines, beers, spirits, cocktails, non-alcoholic beverages and coffee.
Wine tasting expert
Sommelier
Restaurateur
Cooking
Сертификаты
Мероприятия
Отзывы и оценки
Всего отзывов: 0
Добавить отзыв
Пожалуйста, аргументируйте ваши оценки или напишите отзыв в свободной форме.
Отнеситесь к читателям и пользователям портала уважительно, не используйте
нецензурные слова,
не хамите, не злоупотребляйте заглавными буквами, не публикуйте рекламу,
а также материалы, нарушающие сетевой этикет или законы РК.